Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
14. 04. 2023

Vše o podložkách

Snímací podložka je součástí balení a lze ji zakoupit i samostatně jako náhradní díl pod označením BM-03D.

Je výhodné zakoupit rovnou sadu se 2 podložkami, protože druhou podložku můžete v prvních měsících života miminka používat na více místech, například v další postýlce nebo u babičky. V takovém případě se přemisťuje pouze vyhodnocovací jednotka. Až se vaše dítě začne více pohybovat, můžete detekční plochu zvětšit připojením druhé snímací podložky. Vyhodnocovací jednotka obsahuje 2 identické zdířky pro připojení, takže můžete konektor zapojit do kterékoliv z nich v libovolném pořadí.

BM-03 Monitor dechu miminka automaticky sleduje počet hodin, po které je podložka v provozu. V případě, že pravděpodobně překročila stanovenou dobu použitelnosti, ozve se při každém automatickém testu funkčnosti 3x varovné pípnutí a podložku je třeba vyměnit za novou.

Senzor v podložce se může časem opotřebovat, a proto nemusí správně snímat pohyby a dech vašeho dítěte. V takovém případě může monitor hlásit falešné poplachy, které vás budou zbytečně znepokojovat. Falešné poplachy sice nemohou ohrozit život či zdraví vašeho dítěte,  pokud ale poplach uslyšíte často, možná monitor raději vypnete nebo snížíte svoji ostražitost, což může dítě ohrozit.

#nanny, #monitordechu, #BM-03
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
4 794,00 Kč

Výhodné balení monitoru dechu Nanny BM-03 obsahuje dvě podložky. Zabezpečí maximální komfort a bezpečí pro vás a vaše miminko. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.

23279

Slovník pojmů

Chůvička

Dětská chůvička je přístroj, který rodiče upozorní na pláč dítěte. Jedna jednotka je poblíž dětské postýlky, druhou má rodič u sebe v jiném pokoji. Když například začne děťátko plakat, maminka nebo tatínek to uslyší na svém přístroji. Existují i chůvičky s kamerou přenášející kromě zvuku i aktuální obraz miminka.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog