Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
08. 02. 2024

Režim Den a noc

Monitor dechu BM-03 je vybaven optickým senzorem pro rozpoznání dne a noci, respektive tmy. Díky tomu signalizační diody svítí v noci s nižší intenzitou než ve dne, což přispívá k udržení klidného spánku rodičů.

Pokud je však během používání BM-03 v noci zároveň aktivovaná chůvička s kamerou pro noční vidění, může dojít k ovlivnění funkce režimu Den a noc. Infračervený přísvit kamery je pro lidské oko neviditelný světelný zdroj, optický sensor v jednotce ho však detekuje jako okolní osvětlení.  S ohledem na tento fakt mohou signalizační diody i ve zdánlivé tmě svítit s vyšší nebo i plnou intenzitou jako ve dne. Tato skutečnost nemá vliv na monitoring dechu, ale může rodiče rušit před usnutím.

V případě, že máte postýlku, ve které miminko spinká v ložnici, doporučujeme chůvičku s kamerou na noc vypnout. BM-03  tak bude reagovat správným snižováním intenzity svitu.

#BM-03
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
3 995,00 Kč

Vánoční sleva 10% kód: vanoce10 Unikátní produkt od tradičního českého výrobce monitorů dechu Nanny. Novinka BM-03 je vhodná pro miminka s nízkou porodní váhou již od 1kg hmotnosti. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.  

23279

Slovník pojmů

ALTE příhoda

Ještě předtím než miminko zemře na syndrom náhlého úmrtí kojenců (SIDS), nastává u něj takzvaná ALTE příhoda. Děťátko nedýchá, je bledé, silně se potí a připomíná hadrovou panenku. Během ALTE příhody můžete dítě včasnou pomocí zachránit.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog