Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
30. 11. 2022

Prezenční kurzy první pomoci dětem se vrátí na jaře 2023

Nanny vás dokáže přivolat na pomoc jakmile ji miminko bude potřebovat. Víte jak se v takové situaci zachovat?

Od jara 2023 obnovíme prezenční kurzy první pomoc dětem, které se budou konat dvakrát ročně v Jablonci nad Nisou a v Praze. Kurzy povede profesionální zdravotnice a maminka dvou holčiček, Lenka Havrdová, DiS.

Hlavní výhodou kurzů první pomoci je, že si můžete vyzkoušet resuscitaci na moderních figuríně, která poskytuje odezvu jako živé miminko. Pod vedením zkušené lektorky si projdete rozdíly mezi oživováním dětí mladších a starších jednoho roku.

Dozvíte se praktické informace z pravidel první pomoci, ale také mnoho "Tipů od mámy", které vás navedou k tomu, co použít při první pomoci či ošetření dítěte i v případě, že nejste profesionálně vybaveni.

Více informací přineseme po novém roce. Do té doby můžete využít video kurz, který je k dispozici, zdarma po přihlášení..

#prvnipomocdetem
30. 11. 2021 Péče o nejmenší
Spánková koučka radí jak na ukládání miminka do postýlky
Číst více

Slovník pojmů

Chůvička

Dětská chůvička je přístroj, který rodiče upozorní na pláč dítěte. Jedna jednotka je poblíž dětské postýlky, druhou má rodič u sebe v jiném pokoji. Když například začne děťátko plakat, maminka nebo tatínek to uslyší na svém přístroji. Existují i chůvičky s kamerou přenášející kromě zvuku i aktuální obraz miminka.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog