Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
22. 06. 2020

Odborník radí, jak na servis monitoru dechu Nanny

Co je to přesně monitor dechu a jak vůbec funguje? Jaké jsou nejčastější příčiny falešných poplachů? A proč se nevyplatí používat starší snímací podložku? Na otázky týkající se používání a servisu monitoru dechu Nanny v rozhovoru odpovídá Tomáš Petříček, vedoucí střediska testerů.

Monitor dechu Nanny je bezúdržbové zařízení, které nevyžaduje žádný speciální servis. „Je potřeba hlídat jenom nabití baterií. Nannynka signalizuje vybití baterie červenou kontrolkou. Pokud se rozsvítí, je třeba baterie vyměnit. Pokud by uživatel přesto baterie nevyměnil, tak má ochrannou funkci a při vybité baterii se vůbec nezapne, nezačne detekovat,“ upřesňuje Tomáš Petříček. A zároveň doporučuje nezapomínat ani na kontrolu prostředí, ve kterém Nanny používáme. Je to totiž stejně důležité jako kontrola elektroniky. Přesný postup, jak na to, se dozvíte ve videu.

 

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více

Slovník pojmů

Zdravotnický prostředek

Do této kategorie patří mnoho různých výrobků, které se používají ve zdravotnictví od náplastí až po přístroj na magnetickou rezonanci. Pomůcky musí splňovat pravidla stanovená v zákoně o zdravotnických prostředcích č. 375/2022 Sb.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog