Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
29. 04. 2019

Nanny v Amsterodamu

Monitor dechu Nanny je populární nejen v České republice, ale i v zahraničí. Díky své prvotřídní spolehlivosti a jednoduchému ovládání hlídá miminka po celém světě už více než 215 tisíc monitorů. A zájem stále roste. Důkazem je i popularita Nanny na veletrhu v Amsterdamu, kam se náš tým vypravil koncem února.

Výstaviště RAI Amsterdam hostilo ve dnech 24. až 28. února největší holandský veletrh zaměřený na těhotenství a miminka „Negenmaandenbeurs 2019“. Návštěvníci na něm našli vše, co vás napadne v souvislosti s těhotenstvím, mateřstvím a rodičovstvím – výrobky týkající se kojení, příkrmů, péče a zdraví, nábytek, oblečky, hračky, kočárky, nosítka, autosedačky i monitory dechu. Těší nás, že Nanny se na veletrhu rozhodně neztratila.

Stánek Nanny patřil k těm nejobdivovanějším. Nastávající maminky a tatínky zaujal nejen jeho design, ale především i jeho obsah, tedy vystavované monitory Nanny. Podívejte se sami, jak to na amsterdamském výstavišti žilo.

21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více

Slovník pojmů

Půjčení monitoru dechu

Maminky často váhají, zda pořídit nový monitor dechu, půjčit si použitý, nebo ponechat starší po kamarádce či prvním miminku. Nechtějí utratit mnoho peněz, přitom však potřebují mít jistotu, že bude jejich miminko v naprostém bezpečí.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog