Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
09. 12. 2022

Nanny BM-03 hlídá miminka v porodnicích v Jablonci nad Nisou a v Podolí

Podpora nemocnic patří k dlouhodobým cílům naší značky. Díky vám, můžeme pomáhat, kde je to potřeba. V adventním čase jsme navštívili porodnice v Jablonci nad Nisou, kam jsme darovali 5 monitorů dechu a pražské Podolí, kde bude miminka hlídat dalších 10 kusů Nannynek.

Nová Nanny BM-03 má světově unikátní funkci detekce položení a odebrání miminka. Nanny BM-03 vás dokáže upozornit ve chvíli, kdy jste po uložení miminka do postýlky, například z důsledku únavy zapomněli monitor dechu zapnout. V opačné situaci, kdy miminko z postýlky vyndáte a zapomenete monitor vypnout,  se Nanny ozve ještě před tím než se spustí hlasitý alarm. Věříme, že právě tato funkce ulehčí novopečeným maminkám chvíle v porodnici.
Další vychytávkou, která může usnadnit pobyt na sdílených pokojích je noční lampička, která slouží k vizuální kontrole miminka.

Spolupráce se špičkovými zdravotníky si velmi vážíme. Po novém roce vám přineseme další novinku - online verzi brožury Doma s miminkem, která vznikla pod vedením Mgr. Sonji Hippmannové, vrchní sestry dětského oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou.

#nannybm-03, #podpora, #nemocnice, #porodnice, #zdravotnici, #spoluprace
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
2 995,00 Kč

Unikátní produkt od tradičního českého výrobce monitorů dechu Nanny. Novinka BM-03 je vhodná pro miminka s nízkou porodní váhou již od 1kg hmotnosti.

23279

Slovník pojmů

Monitor dechu

Monitor dechu je přístroj, hlídá dech miminka, abyste si i vy mohli odpočinout a načerpat energii během spánku. V případě zástavy dechu miminka, spustí monitor dechu poplach. Přivolaný rodič pak dítěti včas poskytne první pomoc.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog