Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
27. 10. 2023

Můžeme Nanny použít pro další miminko?

Monitor dechu miminka Nanny se skládá ze dvou částí – snímací podložky a vyhodnocovací jednotky. Pokud plánujete nebo již očekáváte další přírůstek do rodiny, poradíme vám, jak přístroj dál bezpečně používat.

Snímací podložka obsahuje senzor, který zachytí i ty nejjemnější pohyby miminka, které váží i pouhý jeden kilogram. Životnost senzoru je dva roky, poté citlivost klesá.

Pokud používáte podložku déle než dva roky, může se stát, že nebude správně reagovat. Ztráta citlivosti totiž přináší riziko falešných alarmů, které sice nejsou škodlivé pro zdraví dítěte, ale mohou být stresující pro rodiče, kteří v průběhu noci čerpají síly na další den.

Protože se nejedná o měřicí zařízení (jako například váha), podložku nejde nijak kalibrovat ani seřídit a její provoz tím prodloužit. Z tohoto důvodu doporučujeme po uplynutí této doby koupit novou podložku, u které si můžete být jisti její naprostou spolehlivostí.

Doba použitelnosti jednotky je až 10 let. To, že je jednotka v pořádku si můžete ověřit pomocí autotestu, který se spustí po zapnutí. Pokud probliknou všechny signálky a ozve se tiché pípnutí jednotka je připravena na použití. K původní jednotce nyní můžete připojit novou podložku a začít přístroj používat.

Chcete získat slevu 10 % na nákup nové podložky nebo monitoru dechu?

Pokud doma máte podložku, u které uplynula doba použitelnosti a potřebujete koupit novou náhradní podložku, případně celou sadu včetně jednotky, nabízíme vám možnost, jak získat slevu ve výši 10 % pro nákup na našem eshopu nanny.cz*

  1. Vyplňte formulář Reklamace a Vratky – jako důvod využití formuláře zadejte možnost: podložka po době použitelnosti
  2. Po odeslání formuláře vám do 3 pracovních dnů zašleme kód pro odeslání zdarma přes Balíkovnu
  3. Podložku do době použitelnosti zabalte a zaneste na vámi vybranou pobočku Balíkovny
  4. Po přijetí produktu vám na email zašleme slevový kód ve výši 10 % na nákup náhradní podložky nebo monitoru dechu na eshopu nanny.cz

* sleva je platná pro produkty:
BM-02D Náhradní podložka (kompatibilní pouze s jednotkou monitoru BM-02)

BM-02 Monitor dechu miminka

BM-03D Náhradní podložka (kompatibilní pouze s jednotkou monitoru BM-03)

BM-03 monitor dechu miminka

#jakusetrit
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
1 245,00 Kč

Náhradní podložku využijete, pokud bude miminko spinkat na více místech nebo jste mu pořídili sourozence.

23279

Slovník pojmů

ALTE příhoda

Ještě předtím než miminko zemře na syndrom náhlého úmrtí kojenců (SIDS), nastává u něj takzvaná ALTE příhoda. Děťátko nedýchá, je bledé, silně se potí a připomíná hadrovou panenku. Během ALTE příhody můžete dítě včasnou pomocí zachránit.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog