Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
30. 03. 2023

Matrace a postýlky

Jedním z nejčastějších dotazů před nákupem monitoru dechu je "Jak vybrat správnou matraci?" Rádi vám poradíme a dáme vám tipy, jak se o matraci správně starat. Zároveň ve videu uvidíte, jak před instalací monitoru dechu připravit postýlku.

Na výšku by dětská matrace neměla mít víc než dvanáct centimetrů. Pokud by byla příliš silná, snímací podložka by nemusela dobře zachytit pohyby miminka.

Ideální jsou materiály, které umožňují optimální cirkulaci vzduchu a efektivně odvádějí vlhkost. Pokud ještě dětskou matraci nemáte, kupte si ji u nás společně s monitorem dechu Nanny:

Obě tyto matrace jsme testovali s monitorem dechu Nanny a perfektně spolu fungují.

 

Používejte nepropustný chránič matrace, který brání proniknutí vlhkosti a zabraňuje jejímu srážení na snímací podložce.
 

 

 

#monitordechu, #matrace
30. 11. 2021 Péče o nejmenší
Spánková koučka radí jak na ukládání miminka do postýlky
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
4 731,00 Kč

Balíček obsahuje monitor dechu s jednou podložkou a kvalitní českou matraci BABY, která byla testována spolu s Nanny. Jsou plně funkční a kompatibilní.

23279

Slovník pojmů

Kalibrace

Ve snímací podložce je senzor, který zachytí i ty nejjemnější pohyby miminka. Jeho životnost je dva roky, poté citlivost klesá. Proto je po uplynutí této doby nutné koupit k monitoru dechu novou podložku. Starou nejde nijak “kalibrovat” a její používání tím bezpečně prodloužit.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog