Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
09. 07. 2023

Jak správně monitorovat dvojčata?

Často kladené otázky na zákaznické lince NANNY: Opět jsme se zeptali naší zákaznické podpory Zuzky, s jakými dotazy se na nás nejčastěji obracíte, a přinášíme vám odpovědi na další z nich.

Jak správně monitorovat dvojčata 

Rodiče dvojčat vědí, že se na svá miminka musí připravit dvojnásob. Platí to však i v případě monitorování? Ačkoli snaha monitorovat dvě děti najednou může znít komplikovaně, monitory Nanny jsou dokonale vybaveny k tomu, aby vám ulehčily vaše starosti. Nejste na to sami! Vysvětlíme vám, jak na to. 

 

Bezpečný spánek 

Dvě postýlky, dvě matrace. A co monitor? Naše odpověď zní, že i pro dvojčata musíte zajistit dva monitory dechu. Každé dítě potřebuje vlastní matraci i vlastní monitor v samostatné postýlce.  

Pokud by dvojčata spala společně jen na jedné podložce, mohlo by se stát, že jedno z nich přestane dýchat a monitor by si myslel, že je vše v pořádku, protože by vnímal dech druhého dítěte. Aby zařízení a vyhodnocování pohybů správně fungovalo, nesmí se postýlky vzájemně dotýkat. 

Správnou funkčnost monitoru ověřte vyzkoušením jeho použitelnosti na místě instalace podle návodu k použití. 

Výhodný nákup 

Dvě balení monitorů dechu Nanny za zvýhodněnou cenu uvítají všichni rodiče dvojčat. Záleží jen na vašich preferencích, zda zvolíte naše osvědčené DUO balení monitorů dechu BM- 02, nebo se rozhodnete vyzkoušet jeho vylepšenou verzi - technologickou novinku BM - 03.  
V každém případě si však můžete být jisti, že získáte kvalitní přístroj, který hlídá dýchání vašeho dítěte, zatímco vy spíte, abyste si mohli odpočinout a načerpat nové síly. A jak při nákupu monitoru dechu ještě více ušetřit, se dozvíte v tomto článku. 

Jsme tu pro vás 

Máte-li jakékoli dotazy, zavolejte nám na naši linku péče o zákazníky na čísle 732 222 555 nebo vyplňte náš kontaktní formulář. Těšíme se, že se nám příště ozvete s dalšími zajímavými tématy. 

#dvojcata
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
4 490,00 Kč

Dvě balení monitoru dechu Nanny za zvýhodněnou cenu uvítají nejen rodiče dvojčátek. Můžete se na koupi domluvit třeba s kamarádkou a obě tak ušetřit. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny.

23279

Slovník pojmů

Chůvička

Dětská chůvička je přístroj, který rodiče upozorní na pláč dítěte. Jedna jednotka je poblíž dětské postýlky, druhou má rodič u sebe v jiném pokoji. Když například začne děťátko plakat, maminka nebo tatínek to uslyší na svém přístroji. Existují i chůvičky s kamerou přenášející kromě zvuku i aktuální obraz miminka.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog