Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
03. 02. 2023

E-book „Doma s miminkem“ zdarma ke každé objednávce

Milí rodiče, narození miminka je jedinečný okamžik. Na přední místo se dostávají potřeby vašeho nového člena rodiny.

Elektronická verze magazínu „Doma s miminkem“, kterou vám zašleme e-mailem společně s potvrzením objednávky z našeho e-shopu, vám přináší mnoho užitečných rad, jak bezpečně pečovat o vaše děťátko. Tento materiál vznikl pod vedením Mgr. Sonji Hippmannové, vrchní setry dětského oddělení nemocnice v Jablonci nad Nisou.

Naším velkým přáním a cílem je podpora krásného a klidného rodičovství. Věříme, že vám tento elektronický rádce pomůže udržet vaše miminko spokojené a v bezpečí.

 

Klidné noci a spokojené dny vám přeje

Tým Nanny

#ebook, #peceomiminko, #novorozenec
30. 11. 2021 Péče o nejmenší
Spánková koučka radí jak na ukládání miminka do postýlky
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
3 995,00 Kč

Vánoční sleva 10% kód: vanoce10 Unikátní produkt od tradičního českého výrobce monitorů dechu Nanny. Novinka BM-03 je vhodná pro miminka s nízkou porodní váhou již od 1kg hmotnosti. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.  

23279

Slovník pojmů

Zdravotnický prostředek

Do této kategorie patří mnoho různých výrobků, které se používají ve zdravotnictví od náplastí až po přístroj na magnetickou rezonanci. Pomůcky musí splňovat pravidla stanovená v zákoně o zdravotnických prostředcích č. 375/2022 Sb.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog