Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
17. 01. 2024

BM-03 vás upozorní, když zapomenete monitor zapnout

BM-03 Nanny je jediným monitorem dechu na trhu, který pracuje i v pohotovostním režimu. To znamená, že jednotka trvale vyhodnocuje vzruchy na snímací podložce. Pokud jsou detekovány dýchací pohyby miminka a přístroj není zapnutý, dokáže vás na to upozornit. Tato funkce eliminuje riziko, že by přístroj nebyl aktivován v momentě, kdy dítě přestane dýchat.

V případě, že zapomenete monitor zapnout, začne blikat oranžová kontrolka a po 30 sekundách se ozve varovné pípnutí.

Přístroj sám od sebe nepřejde z pohotovostního do aktivního režimu, k zapnutí je třeba stisknout mechanické tlačítko.

Funkce detekce položení miminka je z výroby zapnuta. Chcete-li tuto funkci vypnout nebo znovu zapnout, podržte mechanické tlačítko před vložením baterií a pak vložte baterie. Tlačítko držte stisknuté. Po 10 sekundách dojde k potvrzení deaktivace pípnutím a probliknutím oranžové kontrolky se symbolem zapnutí. Funkci lze opětovně aktivovat stejným postupem. V případě deaktivace funkce se na konci automatického testu funkčnosti (při zapnutí) ozve 2x varovné pípnutí.

#
21. 04. 2023 Nákupní rádce
10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
3 995,00 Kč

Vánoční sleva 10% kód: vanoce10 Unikátní produkt od tradičního českého výrobce monitorů dechu Nanny. Novinka BM-03 je vhodná pro miminka s nízkou porodní váhou již od 1kg hmotnosti. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.  

23279

Slovník pojmů

Náhradní podložka

Pokud vaše miminko často spinká na dvou místech, doporučujeme mít k monitoru dechu i náhradní podložku. Jednu necháte napevno v dětské postýlce a druhou například u babičky, která vnouče často hlídá.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog