Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
21. 04. 2023

10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03

Monitor dechu miminka BM-03 je certifikovaný zdravotnický prostředek, který monitoruje dýchání dítěte a je vhodný i pro nedonošená miminka od 1kg hmotnosti.

Nová Nanny nabízí světově unikátní funkci detekci položení a odejmutí miminka. Jako jediný produkt na trhu vás umí upozornit, že jste pravděpodobně položili miminko na podložku, ale zapomněli jste monitor zapnout. Stejně tak vás upozorní na nutnost vypnutí monitoru v okamžiku, kdy jste miminko vyjmuli z postýlky. 

Jako jediný monitor na trhu také hlídá stáří podložky. V případě, že již překročila dobu své životnosti, upozorní vás na to během automatického testu funkčnosti při zapnutí. Poté doporučujeme nákup nové snímací podložky BM-03D
 
Nanny je napájena ze dvou tužkových baterií, má noční lampičku pro rychlou vizuální kontrolu miminka v noci a intenzitu jasu automaticky přizpůsobuje okolnímu prostředí. Kontrolky v noci svítí s menší intenzitou pro nerušený spánek vás i vašeho miminka. 
Nanny hlídá i teplotu v místnosti, aby nedošlo k přehřátí miminka, což je jeden z rizikových faktorů tzv. syndromu náhlého úmrtí kojence. 
 
Detekční plochu v postýlce lze rozšířit připojením druhé podložky. 

#nanny, #monitordechu, #BM-03
Prémiový článek
05. 01. 2022 Péče o nejmenší
8 tipů pro bezpečný spánek miminka
Prémiový účet
Výhodný balíček
ZDARMA
4 794,00 Kč

Výhodné balení monitoru dechu Nanny BM-03 obsahuje dvě podložky. Zabezpečí maximální komfort a bezpečí pro vás a vaše miminko. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.

23279

Slovník pojmů

Kalibrace

Ve snímací podložce je senzor, který zachytí i ty nejjemnější pohyby miminka. Jeho životnost je dva roky, poté citlivost klesá. Proto je po uplynutí této doby nutné koupit k monitoru dechu novou podložku. Starou nejde nijak “kalibrovat” a její používání tím bezpečně prodloužit.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog