Přečtěte si náš

Blog

Zajímavé články i praktické rady týkající se těhotenství, zdraví i péče o nejmenší.
21. 04. 2023

10 důvodů proč si vybrat Nanny BM-03

Monitor dechu miminka BM-03 je certifikovaný zdravotnický prostředek, který monitoruje dýchání dítěte a je vhodný i pro nedonošená miminka od 1kg hmotnosti.

Nová Nanny nabízí světově unikátní funkci detekci položení a odejmutí miminka. Jako jediný produkt na trhu vás umí upozornit, že jste pravděpodobně položili miminko na podložku, ale zapomněli jste monitor zapnout. Stejně tak vás upozorní na nutnost vypnutí monitoru v okamžiku, kdy jste miminko vyjmuli z postýlky. 

Jako jediný monitor na trhu také hlídá stáří podložky. V případě, že již překročila dobu své životnosti, upozorní vás na to během automatického testu funkčnosti při zapnutí. Poté doporučujeme nákup nové snímací podložky BM-03D
 
Nanny je napájena ze dvou tužkových baterií, má noční lampičku pro rychlou vizuální kontrolu miminka v noci a intenzitu jasu automaticky přizpůsobuje okolnímu prostředí. Kontrolky v noci svítí s menší intenzitou pro nerušený spánek vás i vašeho miminka. 
Nanny hlídá i teplotu v místnosti, aby nedošlo k přehřátí miminka, což je jeden z rizikových faktorů tzv. syndromu náhlého úmrtí kojence. 
 
Detekční plochu v postýlce lze rozšířit připojením druhé podložky. 

#nanny, #monitordechu, #BM-03
30. 11. 2021 Péče o nejmenší
Spánková koučka radí jak na ukládání miminka do postýlky
Číst více
Výhodný balíček
ZDARMA
4 794,00 Kč

Výhodné balení monitoru dechu Nanny BM-03 obsahuje dvě podložky. Zabezpečí maximální komfort a bezpečí pro vás a vaše miminko. Využijte při nákupu monitoru dechu příspěvek zdravotní pojišťovny. Na našem blogu najdete kategorii s video návody.

23279

Slovník pojmů

Zdravotnický prostředek

Do této kategorie patří mnoho různých výrobků, které se používají ve zdravotnictví od náplastí až po přístroj na magnetickou rezonanci. Pomůcky musí splňovat pravidla stanovená v zákoně o zdravotnických prostředcích č. 375/2022 Sb.

Více

Lékařka radí

Více

Kurzy první pomoci

Více
Zpět na blog